18 ianuarie 2007

Linistea furtunii

Cu totii asteptam cu o oarecare doza de ingrijorare deznodamantul problemei extracomunitarilor. Intre timp, conducatorii clubului isi tin promisiunile (desarte, intr-un fel?) fara de Karamyan si anunta ca si Arman a semnat cu Poli, dar mai are de rezolvat niste probleme la Piatra-Neamt. Nu spun nu, o fi semnat, dar in circumstantele actuale ar putea prea bine sa nici nu se oboseasca sa vina la Timisoara, pentru ca nu are loc in echipa. In primul rand deoarece nu a aratat nimic in ultimii ani si in al doilea rand pentru ca pur si simplu nu mai e loc de inca un extracomunitar. Ce-i drept, trebuie sa vedem ce turnura va lua situatia actuala, dar si asa imi mentin dubiile vizavi de aceasta miscare pe piata transferurilor.

Necooptarea lui Dancia este si ea ciudata, daca e sa ne gandim la faptul ca Emeghara va lipsi aproape doua luni de zile. Un contract pana la vara cu optiune de prelungire ar fi o solutie convenabila - daca nu cumva exista anumite incompatibilitati de alt ordin de care noi nu stim.

In fine. Se mai anunta un jucator, dar si acesta ramane prins in negura anonimatului, care, daca este sa ne luam dupa actualele transferuri, singur incearca sa limiteze sperantele noastre in aducerea unui fotbalist adevarat. Vom vedea ce va fi; eu unul sunt multumit de ce s-a adus, cu conditia sa rezolvam problema extracomunitarilor.

Ah, normal ca se putea mai bine. Dar nu cred ca la noi.

Un comentariu :

Nea Gogu spunea...

Salut. Frate, vezi pe blogul meu, in dreapta este chat-box, intri acolo jos unde se termina mesajele si scrie "get a free chatbox" si iti faci cont si obtii un cod si il inserezi in html-ul siteul.
Inainte de asta, ca sa nu gresesti, iti faci un back-up, adica dai copy la toata pagina html si o copiezi intr-un document, ca daca strici ceva o repui si e ca la inceput.

M-am gandit ca te-ar ajuta, daca e de fotbal, sa iti vina suporterii sa discute pe acolo.
Numai bine !
http://neagogu.blogspot.com

Succes !

Google+