25 noiembrie 2006

FC Vaslui - Poli

FC Vaslui - Poli 1-0

Si final de tur. Cum nu am vizionat inca partida, ma voi rezuma la sentimentele cu care m-am confruntat in aceasta duminica.

Sunt, in primul rand, trist. Dezolat, chiar. Ne aflam exact acolo unde eram acuma un an, dupa "incoronarea" regelui. Sfarsit relativ pozitiv de tur, antrenor nou, ceva mai multa determinare in joc si aproape acelasi numar de puncte. Asta in conditiile in care am adus un inchizator superior celui pe care il aveam, l-am achizitionat pe unul dintre cei mai buni mijlocasi de creatie de la Dinamo si am intregit lotul per ansamblu. Progres? Din parti. Nici in clasament, nici in joc.

Urmeaza doua partide din retur, din care - cu noroc - vom obtine trei puncte. Nu imi fac sperante la un rezultat pozitiv din Ghencea, considerand atat jocul pe care il prestam, cat si cativa factori externi. Poate un egal. Poate. Mi-a placut mereu sa cred in imposibil, dar undeva cred ca trebuie sa te opresti; macar pentru a-ti aduna din nou puterile.

Voi reveni cu alte opinii si niste statistici dupa ce voi fi vizionat partida de la Vaslui.

In alta ordine de idei, Poli 2 a terminat turul Ligii secunde pe locul 12, cu 22 de puncte, dupa rezultatul de egalitate, 0-0, de la Hunedoara.

Niciun comentariu :

Google+